Una web per als Amics del Seminari



A la reunió d'avaluació de la VI Diada Cultural a Campanet, mantenguda a la vila campanetera dia 26 de juny, entre d'altres assumptes, s'acordà d'obrir una pàgina web d'Amics del Seminari que contribuís a difondre les activitats que es fan, a compartir-hi notícies i esdeveniments, a recollir comentaris, a enllaçar contenguts, a facilitar contactes, etc.

Vaig comprometre'm a parlar-ne amb el bon amic Agustí Baró, molt més entès que jo en la matèria. I s'hi ha ficat de ple, en aquesta iniciativa que desitjam que contribueixi positivament a enfortir les relacions d'amistat entre els Amics del Seminari, a l'illa de Mallorca.

A mida que se'n vagi enllestint la tasca, anirem informant sobre l'ús i les eines que s'hi poden emprar, perquè aquest instrument d'intercomunicació resulti el més eficient possible.

Salut! Coratge! Energia! Resistència, per continuar en la lluita de cada dia...

Així consta a l'acta de la reunió redactada per Macià Llabrés realitzada a Campanet el 26 de juny de 2017, amb l'assistència dels organitzadors de la Diada:

«3.1.- En J. Barceló proposa fer una pàgina web dels AMICS DEL SEMINARI que contengui totes les activitats del grup i ens mantengui informats puntualment. Hi ha acord que en Cil Buele s'encarregui de muntar-la, ja que ell és el que té més material audiovisual de les diades i concerts.»


Comentaris